sportmassage

Sportmassages

rugsport massage therapie - massage stockfoto's en -beelden

Naast de ontspanningsvoordelen heeft de Roosendaalse ontspanningsmassage nog andere geweldige voordelen. Het verbetert de houding door de rug te strekken, en decomprimeert en ontspant de wervelkolom, waarbij het bekken en fraude en abcessen in evenwicht worden gehouden, waar ze binnenkort te gemakkelijk kunnen optreden.

Mensen voelen zich meestal erg ontspannen na een sessie. Niet alleen zijn het lichaam en de geest verbeterd, maar ook patiënten hebben vaak een lange periode van verlichting van pijntjes en kwalen. De nawerkingen kunnen ook zeer lonend zijn, en veel mensen die regelmatig therapie hebben, hebben een betere houding ten opzichte van werk, leven en sport. Dit heeft een positief effect op hun algemene stemming, en ze zijn over het algemeen vaak gelukkiger en positiever. Dit bevordert een gevoel van prestatie en doeltreffendheid in andere aspecten van het dagelijks leven, en dit kan een grote bijdrage leveren aan het verminderen van de concurrentiespanning. Zoals bij de meeste andere vormen van massage, heeft de Roosendaalse ontspanningsmassage direct effect, maar kan ook gebruikt worden om de basis te leggen voor versterkte ondersteunende oefeningen.

Deze massagetechniek is ontstaan ​​in Thailand, vanuit een geheime techniek ontwikkeld door Thai meditatorrueks Phayangsit (1590-1672) en is gebaseerd op de technieken en strategieën van tai chi ji. Thai Arirangatching (1821-1858), een groot proliferatie- en meditatiemeester, moedigde ook meditatie, lichamelijke oefeningen en holistische zorg aan. Dit gebeurde in de dagen van de binnenstad van wat Thailand zou worden, toen Barefoot alleen de meest rudimentaire diensten kon bieden. In het centrum van de Thai groeide een verscheidenheid aan zaken, die meditatie, recitatie en mantra aanbood, evenals voedsel voor inname. In de slaperige stad Bangkok schuilt niet alleen een levendige markt, maar ook een vreemde industrie die massages aanbiedt aan mensen die betalen, adverteren en zich gedragen.

De massage die je bij Roosendaal krijgt is heerlijk. Het verbetert de bloedsomloop, verzacht de spieren, verdrijft stijfheid, smeert het gevoel. De therapeut gebruikt zijn handen om zijn magie te bewerken terwijl hij zijn handen voorzichtig over de te behandelen delen laat glijden. Het is inderdaad een uiting van ongewone smaak, en goed getimed om spierspanningen te verlichten met eeuwenoude chirurgische vaardigheden. Zoals bij elke massage speelt de expertise van de masseur een belangrijke rol bij de kwaliteit van de behandeling. Phayangsit is opgeleid sinds 1987 en heeft zijn technieken ontwikkeld van de basis tot de meer gepolijste latere stadia. De massage omvat houdingswerk, triggerpointtherapie, kaak- en peesmanipulatie, schedelmanipulatie, pees- en ligamentwerk, meridianen, focustechnieken en nog veel meer.

De fundamenten van Thaise massage zijn eigenlijk eenvoudige maar zeer effectieve technieken. Het recht houden van de polsen is goed voor de kracht en het verlengen van de wervelkolom, wat op zijn beurt een horizontale ruggengraatondersteuning biedt aan het lichaam en nekpijn vermindert. Evenzo wordt verdienste toegekend aan de rol van het inklappen van de bovenrugsteun als deze goed wordt uitgevoerd. Desalniettemin is Phayangsit krachtig bij het uitvoeren van de tweede aanpassing. De eerste procedure van Thaise massage omvat het naar buiten steken van de borst tijdens het uitademen. Het is een oefening voor de bloedsomloop en correct warm zal de longen en onderrug onder druk zetten, de bloedsomloop verbeteren en pijn verminderen. Dit reduceert spanning, verlicht pijn en elimineert ook een onjuiste luchtstroom.

De Thaise borstmassage duurt maar liefst 30 minuten. Deze behandeling heeft de kracht om het leven van de beoefenaar drastisch te veranderen. Als het serieus en met de juiste uitvoering wordt toegediend, zullen de voordelen mentale en fysieke stabiliteit bieden. Video’s van massage kunnen worden bekeken op onze site, http://www.thai-massage-boo-boo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.